Perusmaalaustekniikat, jotka sinun on tiedettävä saadaksesi oman mestariteoksen.

Maalausmenetelmät: luonnos

Perusta maalaustekniikoille ja -tyyleille auttaa huomattavasti, kun aloitat taiteellisen matkan maalilla. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että kirjataan jonkin verran tietoa, sävyä, siveltimestä, tekstuurista ja koostumuksesta, jotta voit luoda omia mestariteoksiasi luottavaisin mielin.
Tässä viestissä esitimme seitsemän olennaista maalaustekniikkaa, jotka saavat sinut maalaamaan ammattilaisena hetkessä. Enemmän, suosittelemme siirtymistä parhaaseen tapaan piirtää opetusohjelmia varmistaaksesi, että sinulla on siellä käsitellyt perusteet. Ja jos haluat oppia lisää taiteen terminologiasta, katso kappaleemme yleisistä taiteellisista termeistä.

01. Alamaalaus

Maalausmenetelmät: perustustyöt
On tärkeää, ettet koskaan työskentele valkoisesta, kun käytätg öljyjä tai akryyliä. Luo varjostus ja arvot luomalla alamaalaus palaneeseen umberiin tai palaneen sienna- ja phthalo-blues-sekoitus. Akryyli on todennäköisesti paras väliaine käytettäväksi tässä vaiheessa, koska ne ovat nopeasti kuivuvia ja pysyviä.

02. Esto sisään

Maalausmenetelmät: Harjatyypit

Harjatyypit
Harjoja on useita muotoja ja erilaisia ​​kuitutyyppejä, jotka kaikki antavat hyvin erilaisia ​​tuloksia. Tärkeintä on kokeilla niitä kaikkia maalattaessa. Monipuolisimmat ovat synteettinen / soopeliseos – näitä harjoja voidaan käyttää useimpien eri maalityyppien kanssa. Harjoja on litteitä ja pyöreitä, ja kannattaa valita molemmat. Katso oppaamme oikean harjan valitsemisesta saadaksesi lisätietoja.

03. Rakenteen rakentaminen

Maalausmenetelmät: Rakenne
Onko sinulla kuiva, tasainen harja, jolla voit sekoittaa maali ja luoda tasaiset siirtymät. Ehkä pidät paljon tekstuurista ja haluat nähdä harjamerkit omassa työssäsi. Lähes mitä tahansa voidaan käyttää tekstuurin lisäämiseen maaliin. Saatavilla on valmiita tekstuurimateriaaleja, mutta olen nähnyt sellaisia ​​esineitä kuin munankuori ja hiekka, joita käytetään lisäämään maalauksen kiinnostusta.

Yksi vinkki on käyttää vanhaa hammasharjaa kuvan roiskuttamiseen maalilla. Tämä voi olla erittäin tehokas melun ja viljan ehdottamisessa.

04. Kuivaharjaus

Kuiva harjaus

Tämä on värin levitysmenetelmä, joka peittää vain osittain aiemmin kuivuneen maalikerroksen. Lisää harjaan hyvin vähän maalia ja levitä se erittäin nopeilla, suuntaviivoilla.
Tällä menetelmällä on taipumus toimia parhaiten, kun levitetään vaaleaa maalia pimeille alueille / kuivuneelle maalille, ja se on hyödyllinen kuvaamaan kallio- ja ruohominaisuuksia.

05. Sgraffito

Maalin poistaminen voi olla yhtä tärkeää kuin sen levittäminen. Sgraffito on termi, jota käytetään, kun naarmutat maalin pois märän ollessa alamaalaus. Se on erityisen hyödyllinen kuvattaessa naarmuja, hiuksia, ruohoja ja vastaavia.

06. Lasitus

Lasitus on läpinäkyvän maalikerroksen asettaminen maalauskuivan osan päälle, ja sitä käytetään varjojen tehostamiseen ja värin säätämiseen. Vaalea, läpinäkyvä sininen ja kuiva keltainen luovat tietysti vihreän.